Webbplats- en effektiv kommunikationskanal

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning, Webbdesign

I vårt arbete gällande en webbplats/hemsida har vi tagit hänsyn till kundens målgrupp, deras vanor, behov och önskemål. Denna kunskap har vi använt oss av för skapa innehåll samt utforma designen som speglar kundens företag på ett professionellt sätt.

En professionell webbplats/hemsida säger mycket om ett företag

Den nya webbplatsen möjliggör för vår kund att digitalt kommunicera med sina kunder via digitala nyhetsbrev. Självklart är den mobilanpassad och responsiv. Vi har levererat design, copywriting samt utvecklat webbplatsen. Fokus har varit på användarvänlighet för både kunden och besökare. Vår kund kommer lätt framöver att själv kunna gå in och uppdatera text, lägga in nya foton mm.

Vi är stolta över att få leverera till rådgivande ingenjörer som skapar mervärden inom fastighetsbranschen – så effektivt att det alltid leder till ytterligare uppdrag.

Hur uppfattar dina kunder din webbplats?

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication är kommunikationsbyrån som gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger och skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.