Tekniskt säljande produktblad

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning

I projektet har vi levererat ett komplett produktblad med både design och copy till ett äkta konsultbolag. Detta produktblad kommer att kunna användas i samband med kundmöten för att förstärka säljprocessen. Produktbladet har en genomtänkt design som ska kunna tillämpas framöver för att skapa flera olika produktblad. Tanken är när kunden ger ifrån sig sina olika produktblad så ska dessa ha en enhetlig design. Vår branschkunniga tekniska skribent har skrivit texterna så att alla förstår. Texterna är skrivna på ett säljande och lättförståeligt sätt där vi inkluderar den tekniska terminologin.

Produktblad- redigerbar mall i pdf och Word

Samtidigt som vi har tagit fram ett produktblad med texter så har vi också skapat en mall för ett produktblad där vi integrerat en struktur, kundens logotyp och den grafiska profilen. Det innebär att kunden kan använda samma mall till andra produkter och tjänster framöver. Vår kund fokuserar på sin kommunikation och ser den som en kontinuerlig utgivning av innehåll och material. Därför har vi levererat produktbladet i såväl digital som printad version.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication är kommunikationsbyrån som gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger, skriver och paketerar så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.