Tekniska illustrationer

DC Communication Grafisk Formgivning

I projektet har vi levererat tekniska illustrationer till en organisation som har en gemensam VA-plan för tre kommuner. Tekniska illustrationer är ett effektivt sätt att visualisera och tydliggöra information utan att använda text.

Vi översätter teknisk information till tekniska illustrationer

Som kommunikationsbyrå levererar vi illustrationer som förklarar kundens processer, produkter, anläggningar och system fungerar. Våra illustrationer skapar en snabbare kommunikation, ökad förståelse och bättre inlärning. Med skicklig grafisk design och tydliga illustrationer krävs mindre eller igen text alls för att kommunicera. Det innebär att dessa kan användas oavsett språk, vilket är lämpligt för företag och organisationer som vill kommunicera effektivt på olika språk utan att behöva använda en översättningsbyrå. Våra tekniska illustrationer bryter språkbarriärer och skapar kommunikation. Vi levererar i vektor, 3D och pixeloptimerad grafik för bästa möjliga skärpa och kvalitet. Våra tekniska illustrationer kan användas i trycksaker och webb.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi formger så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.