Strategi för att stärka vårt varumärke

DC Communication Strategi

DC Communication stärker sitt varumärke genom att flytta Nyköpingskontoret till Norrköping. Flytten innebär inga förändringar för våra kunder. Vi är fortfarande lättillgängliga och åker aktivt ute på kundmöte i Nyköping, Katrineholm, Norrköping, Stockholm, Tanum. Våra kunder kommer fortsatt att arbeta effektivt och strategiskt med oss, oavsett var de sitter. Kreativa kommunikationslösningar som baseras på en affärsdrivande insikt är vår specialitet!  Vårt stora engagemang och entusiasm fortsätter att skapa långsiktiga samarbeten.

Ny adress

ny adress från och med 2017-02-01

DC Communication
Prästgatan 40
602 32 Norrköping 

 

DC Communication stärker sitt varumärke

Under 2016 har byrån förvärvats av SignSpectra AB och har sedan dess drivits som ett fristående dotterbolag. Företagen drar nytta av varandras erfarenheter och kunskaper för att kunna tillgodose behoven av tekniska och anpassade kommunikations- och reklamlösningar. DC Communication är en byrå med gedigen teknisk kunskap och hög flexibilitet. Satsningen skapar nya och spännande affärsmöjligheter, där kunderna får signifikanta synergier på kostnadssidan.

Flytten innebär en förstärkning av resurser och personal i Norrköping, och därmed en strategiskt stärkande åtgärd för DC Communications varumärke. De nya lokalerna ligger i centrala Norrköping med närheten till allmänna kommunikationer och stora parkeringsmöjligheter. DC Communication har effektiviserat sitt arbetssätt och kan idag stolt titulera sig om en av Norrköpings papperslösa kontor. Vi tänker på att alltid logistiskt planera våra kundbesök och samåka med varandra.

 

Välkomna upp till oss i Norrköping!