DC-Communication-sommarhälsning

Sommarhälsning 2015

DC Communication Strategi

Så var det dags för mig och mina kollegor på DC Communication att skicka ut en sommarhälsning och tacka er alla – kunder och samarbetspartners – för de förtroenden som vi har fått hittills under 2015.  

Intensiteten hos våra kunder har varit hög under våren och försommaren. Vi märker det tydligt i våra uppdrag. Vi noterar också att allt fler företag lägger högre vikt på sin marknadsföring och kommunikation.

För att förstärka vårt kunderbjudande har vi inlett ett antal nya samarbeten med copywriters och webbutvecklare under den första delen av 2015. I september har vi en nyrekrytering inplanerad.

Vi har stängt på kontoret under v.30 & v.31. Om ni har tankar och idéer som ni vill förverkliga innan vi går på semester är ni hjärtligt välkomna att höra av er snarast. Vid brådskande ärenden går det utmärkt att mejla till info@dccom.se. Vi kommer under vår ledighet att läsa mejlen dagligen.

Vi som jobbar med kommunikation är måna om att budskapet ska nå fram tydligt till alla. Därför tar vi det på några olika språk.

Ha en riktigt trevlig sommar!

Have a great summer!

Machen Sie einen schönen Sommer!

Passe un excellent été!

Que tengas un excelente verano!

 

Och en liten dubbelkoll att budskapet gått fram:

Ha en riktigt trevlig sommar!

 

 

 

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta oss. Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch och vårt strategiarbete stärker ditt varumärke. DC Communication gör det svåra enkelt.