Skyltar och skyltkoncept inomhus

DC Communication Grafisk Formgivning, Strategi

Vi designar och levererar skyltar och skyltkoncept till en av våra leverantörer inom print. Vi på DC Communication är en kommunikationsbyrå som arbetar med helhetskoncept där skyltar är en del av koncepten. Vi utvecklar, designar och leverera skyltar med hjälp av branschledande leverantörer. Våra skyltlösningar till små och medelstora företag lyfter varumärket och den visuella kommunikationen. Vår skyltdesign är anpassad till kundernas behov i Norrköping, Nyköping, Stockholm, Katrineholm, och Grebbestad. Vårt förtroende till våra leverantörer har stärkts då de fokuserar på sin kärnverksamhet och överlämnar till oss grafisk design, hemsidor, bilfoliering och skyltar.

Helhetskoncept

Vi är en kreativ kommunikationsbyrå som arbetar med koncept, allt ifrån grafisk- och webbdesign till strategilösningar. Till våra tjänster levererar vi fysiska produkter så som; skyltar, banderoller, tryckta affischer, visitkort, foldrar, broschyrer, årsredovisningar, mässmaterial mm. Det innebär att våra kunder har enbart en kontaktperson för hela sin visuella identitet, skyltar och skyltkoncept.

När skyltar och skyltkoncept förvandlar leverantör till kund

Vår leverantör hade behov av en exklusiv skylt för inomhusbruk. Vi fick deras logotyp och därefter startade vi skyltdesignprocessen. Vi tittade på materialval, företagets värderingar och budgeten. Materialvalet måste spegla det kunden vill förmedla. I det här fallet var det exklusiv skylt för inomhusbruk. Vi tog fram ett förslag med hög hållbarhet och lång livslängd. Kunden, i det här fallet vår leverantör, var i fokus. Han hade förtroende för vår expertis och gav oss fria händer för utformningen av skylten.

Val på skyltar

I det här projektet sitter skylten inomhus, därför valde vi att arbeta med en skylt som är påbelyst med spotlights. Logotypen är tillverkad i rostfritt borstat stål. Fronterna består av limmad akryl som ger skylten rätt känsla. Vi designade ett fotomontage och tog fram en offert som vi skickade till kunden via mejl. Snabbt därefter fick vi tillbaka en skriftlig order via mejl. Ett ordererkännande skickades till kunden med information om leveransdatum och tid för montage av skylt. Därefter påbörjade produktionen av skylten.

 

DC Communication skyltar fotomontage

DC Communication skyltar fotomontage

Montage av skyltar

I våra skyltprojekt leverera vi skylten och montage av skyltar. Med vårt breda kontaktnät av leverantörer har vi erbjuda skyltmontageteam nära kunden. Våra skyltmontörer är experter inom montage av LED-skyltar, ljuslådor, fasadskyltar, vinyl och bilfoliering.

Leverantörer i fokus

Vårt breda nätverk av duktiga leverantörer hjälper oss att vinna förtroende hos kunder och på marknaden. Bland våra leverantörer finns tryckerier, fotografer, översättningsbyråer, copywriters, filmprodukter, skylttillverkare och skyltmontörer. Med ett nära leverantörssamarbete kan vi sätta våra kunder i fokus. Vi arbetar effektivt och våra tjänster och produkter är prisvärda och högkvalitativa. Tillsammans med våra leverantörer lägger vi vårt hjärta i att uppfylla kundens behov på bästa möjliga sätt. Gemensamt ser vi till att uppfylla mål som vi tillsammans definierar. Det stärker vår förmåga att hålla oss inom kundens budget och säkra leveranstider.

” Det blev förbaskat bra!!! Ser jäkligt proffsigt ut! ” Filip “Fille” Ringqvist, VD Tellogruppen