Säljande pressrelease till fastighetsbranschen

DC Communication Copywriting

I projektet ingick att leverera en pressrelease till fastighetsbranschen. Pressrelease är ett effektivt sätt för företag att kommunicera med media och väcka intresse hos sina kunder. Vi har hjälpt kunden att formulera sitt budskap gällande sin miljösatsning. I uppdraget ingick copywriting samt kontakt med leverantör och kund för citat.

Kommunicera via en pressrelease som tilltalar media

Vi hjälper dig att lyfta fram nyhetsvärdet i det du vill säga till media genom att vi sätter oss in i mottagarens situation. Ett planerat innehåll som intresserar pressen är en viktig del i de pressreleaser som vi levererar. Syftet är att väcka intresse hos media och kommunicera budskapet tydligt till den valda målgruppen. Våra texter fångar in läsaren, är tydliga och konkreta utan att vara för långrandiga. Pressreleasen lägger kunden upp själv eller med hjälp av oss på Mynewsdesk. Vi hjälper också till med att sprida pressreleasen till specifika journalister. Vi har bred erfarenhet av säljande pressreleaser som innehåller tekniska termer.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication är kommunikationsbyrån som gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.