Säg det med en reklamfilm

DC Communication Grafisk Formgivning, Mässa


Vår kund valde att förmedla känslan av de nya produkterna med hjälp av en, som de kallar för “enkel reklamfilm”. Vår presentationsfilm eller enkel reklamfilm når ut med budskapet på ett sätt som är lätt att ta till sig och har väckt ett stort intresse. Reklamfilmen har använts i kundens mässmonter samt att den just nu anpassas till andra användningsområden. Den är lätt att förstå och förklarar komplicerade saker på ett enkelt och visuellt sätt.

Känslan förmedlas med stillbilder och animerade ord för att förstärka produktens egenskaper. Vi har fått stillbilderna att framstå i ett levande filmformat. Texterna är animerade och introduktionen har en 3D känsla.  Vår presentationsfilm / enkel reklamfilm förmedlar mycket information om de nya produkterna på kort tid och kan snabbt spridas till en stor publik via alla digitala kanaler på nätet.

Presentera ditt företag med en presentationsfilm/instruktionsfilm/infografisk film

• Visuellt visa upp er verksamhet/produkt/budskap
• Illustrera det som är svårt att beskriva
• Istället för skriftlig dokumentation visa allt med en film
• lättillgängligt
Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta oss. Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi formger så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.