Vi låter DC Communication vara vår ”marknadsavdelning”. Då får vi tid att prioritera annat i vår verksamhet. Vårt samarbete sparar oss tid och resurser. Dom ser till att vi investerar i rätt kommunikationskanaler.Conny Johansson, ägare SignSpectra
 

Alltid prioriterad

 

Hos oss är alla kunder “stor kunder“. Vi engagerar oss och brinner lika mycket för varje projekt. Därför blir du alltid prioriterad hos oss.

Gott resultat

 

Vi har branschkunskap och förståelse för hur er marknad fungerar. Vi kombinerar er kompetens med våra kunskaper inom reklam, design, kommunikation och marknadsföring. Slutresultatet blir gott och givande. Låt oss arbeta fram ett koncept eller en kampanj.

Schysst leverantör

 

Vi har en schysst och transparent process. I våra uppdrag är vi noggranna med behovsanalysen. Kravspecifikationerna matchas mot marknaden. Vi arbetar med öppna kort. Med en tydlig målsättning och ekonomiska ramar maximerar vi nyttan av er investering.

Fokus på din kärnverksamhet

 

Vi frigör er tid för att ni ska kunna fokusera på er kärnverksamheten. Hos oss får ni avlastning gällande marknadsföringen. Vi blir er “interna” reklambyrå, webbyrå koncept & mediebyrå. Vi har kapacitet och programvaror som möjliggör leverans av avancerade trycksaker, webbdesign m.m.

Prisvärda

 

Marknadsföringskostnader bör vara lika kvalitetssäkrade som produktinköp. Vi jobbar inte bara med reklam utan vi skapar en efterfråga. Utnyttja vår kreativitet, erfarenhet och kompetens för att öka chansen att uppnå mål för er reklamsatsning.