Pressmeddelande

DC Communication Copywriting

Nu har vi levererat pressmeddelanden till en av våra kunder inom B2B . Pressmeddelandet har publicerats via Mynewsdesk, deras egna hemsida och på deras Facebooksida.

Pressmeddelande via Mynewsdesk

Vi skapar och förtydligar kommunikation ut mot media. Våra copywriters är branschkunniga och erfarna. De skriver så att alla förstår. Var och en är specialiserad på sitt område tex. industri och teknik, fackförbund och organisationer, bygg och fastighetsbranschen, detaljhandel och B2B. Det gör det möjligt för oss att hjälpa ditt företag med att formulera och uttrycka er så att media uppmärksammar ert budskap. Genom vårt medvetna berättande skapar du dig framgångsfaktorerna som stärker ditt varumärke. Vi skriver så att ditt budskap når genom bruset.

 

 

 

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta oss. Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.