DC Communication PPT mall

PPT mall

DC Communication Grafisk Formgivning, Webbdesign

Vår organisation kan snabbt gå in och producera t.ex. en PPT mall som följer din grafiska profil. Vi har en bred erfarenhet av att skapa ett enhetligt intryck av varumärken i all form av kommunikation.

PPT-mall till företag inom B2B

I det här fallet handlar det om en komplett PPT (PowerPoint) presentation, där vi har implementerat kundens grafiska element och skapat en mall. Vi har anpassat mallen så att den följer företagets grafiska profil. Det innebär att kundens presentationsmaterial är enhetligt. När företaget använder sin PPT mall för en företagspresentation i samband med ett kundmöte, så skapas ett förtroende när företagets grafiska profil är enhetlig. Det vi menar är helt enkelt att PPT mallen, visitkorten och företagsbroschyren har samma grafiska prägel. Låter logiskt och lätt, men så är inte alltid fallet där ute. Låt oss hjälpa er att göra det svåra enkelt!

 

 

 

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta oss. Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.