DC Communication Reklambyrå

DC Communication gör det svåra enkelt

DC Communication erbjuder kreativa kommunikationslösningar som är baserade på en affärsdrivande insikt. Vi utgår alltid ifrån strategier och koncept när vi arbetar, så att ditt budskap ger ett sammanhållet uttryck i alla kommunikationskanaler. Effektivt och prisvärt levererar vi lösningar för grafisk design, hemsidor eller koncept.

Vi är övertygade om att vi har världens roligaste jobb. Vi brinner för att hitta insikter, skapa koncept, design och kommunikation. Vi bidrar med ett stort engagemang och entusiasm för våra kunder. DC Communication strävar för långsiktiga samarbeten där vi får vara kundens egna ”marknadsavdelning”. Vi hjälper företag inom B2B och B2C att kommunicera tydligt i alla kommunikationskanaler. Vi är lättillgängliga och är aktivt ute och träffar våra kunder i Nyköping, Norrköping, Stockholm och Katrineholm.

Vi arbetar effektivt och skapar korta processer. Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.

Projekt


När ni jobbar med oss så har ni en kontaktperson. Vi sköter hela kedjan.

Process


Kvalitet och effektivitet. Tillgängliga och arbetar nära kunden.

Utveckling


Ständigt uppdaterade med utveckling inom webb, design och lagstiftning.

We <3 fun


Vi gör det svåra enkelt! När det blir enkelt blir det utvecklande och kreativt.

Helägt dotterbolag till SignSpectra

SignSpectra har under 2016 strategiskt förvärvat DC Communication. Därmed är DC Communication ett helägt dotterbolag till SignSpectra. Tanken bakom förvärvet är att företagen ska dra nytta av varandras erfarenheter och kunskaper för att tillgodose behoven av tekniska och anpassade kommunikations- och reklamlösningar. DC Communication är en partner med gedigen teknisk kunskap och hög flexibilitet. Satsningen skapar nya och spännande affärsmöjligheter, där kunderna får signifikanta synergier på kostnadssidan.

 


Våra kunder

https://www.hsb.se/sodermanland/
www.pelicanselfstorage.se
http://www.nilsoscar.se/
www.sormlandvatten.se
http://www.tellogruppen.se/
www.till-it.nu
http://www.kontigo.se/
www.signspectra.com
http://www.wetrade.se/
www.elochvvs.se
www.elochvvs.se
www.fastdev.se
http://www.elventilation.se/
www.forell.se
http://www.ptaplastic.se/
www.tantrutab.se
http://www.skeppsvik.net
http://www.elyaconsulting.se/
http://www.enium.se/
http://www.enium.se/
www.tanumstrand.se