DC Communication EL & VVS För hus & hem ny profesionell hemsida

Ny profesionell hemsida och en logotyp till företag i Nyköping

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning, Webbdesign

Ny professionell hemsida till vår kund i Nyköping samt en modernisering av deras logotyp. Den gamla logotypen kändes inte aktuell med företagets profil. Nya former av kommunikation, kräver nya sätta att arbeta och en uppdaterad grafisk profil. Den nya logotypen hjälper kunden i deras beslut genom att förkroppsliga varumärkets värden. Den frambringar de mest åtråvärda attributen till konsumenten och gör valet av produkt identifierbart och lätt.

Om den nya logotypen

I den nya logotypen känns kuben igen, och påminner oss om företagets tre affärsområden. En variant av en logotyp med hög igenkänningsfaktor som behåller känslan av kvalitet samtidigt som den känns modern. Designen är lätt att lägga på minnet och samtidigt förmedlar ett viktigt budskap till företagets kunder. Kundens logotypdesign består av två element; företagsnamnet och en relaterad symbol i anslutning till detta.

Vår Art Director har levererat en logotyp som kunden kommer att använda digitalt och i print. Logotypen är i vektor, så att det går att skala den i fri storlek med bibehållen hög kvalitet.

DC Communication ny logotyp EL & VVS För Hus & Hem

DC Communication ny logotyp EL & VVS För Hus & Hem

Ny profesionell hemsida med vass design

I designen av hemsidan har Art Directorn arbetat mycket med foton och den grafiska designen. Foton är professionellt tagna vilket gör att helhetsintrycket upplevs professionellt. DC Communication tar design på allvar, vilket betyder att vi följer med i en snabb föränderlig värld av trender. Vi ser på färg och form och har teknisk kunskap om vad som bygger identiteter.

Mobilanpassad och responsiv

Kundens nya hemsida är mobilanpassad och responsiv. Det innebär att hemsidan automatiskt anpassar och optimerar sig för olika enheter och skärmstorlekar, telefoner och läsplattor. Hemsidan är byggd i WordPress där kunden enkelt kan uppdatera innehåll. Med i vår leverans får kunden en användarmanual och en genomgång. I framtiden kommer kunden att enkelt kunna bygga ut och utveckla sin webbplats utan att behöva göra en ny.

Texter anpassade för Google

Vår copywriter har skrivit texterna för kundens hemsida. Texterna är skrivna på ett sökmotorvänligt sätt. Det innebär att Google premierar kundens webbplats på sin träfflista. De självklara sökbegreppen är använda i texterna och språket är anpassad så att texten blir sökbar.