DC Communication PTA Plastic ny hemsida

Ny hemsida till internationellt företag i Nyköping

DC Communication Grafisk Formgivning, Webbdesign

Vi har hjälpt ett företag  i Nyköping som är specialiserat på formsprutning av tekniskt krävande formgods. Vi har tagit fram en mobilanpassad hemsida som återspeglar kundens verksamhet i både färg, form och foto. Med ett nära samarbete med kunden har vi på kort tid lyckats skapa en hemsida som speglar kundens verksamhet.

Webbdesign till en ny hemsida

Designen grundar sig i plast och plasttillverkningen. Den har vi förtydligat genom utvalda fotografier. Stor vikt har lagts på urval av fotografier, färg och form. Kundens logotypfärger har används i designen och fotobearbetningen av fotografier.

Mobilanpassad och responsiv hemsida

Den nya hemsidan är mobilanpassad och responsiv. Det innebär att kundens identitet på webben speglas enhetligt och anpassat för datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Vi har också levererat en användarmanual så att kunden själv kan enkelt uppdatera sin nya hemsida med bilder och text.

Hemsida på engelska

Kunden arbetar internationellt och därför har vi i det här projektet skapat en hemsida på engelska. Kunden har själv levererat texterna till oss, både till den svenska och den engelska hemsidan.