Mötesbokare till företag i tillväxt

DC Communication Strategi

Ett utmärkt jobb för studenter med pågående utbildning. Vi söker ambitiösa mötesbokare som är prestationsinriktade och har en professionell och mogen framtoning.

 

Boka dig ett extrajobb!
Var med och påverka dina möjligheter att få komma på en arbetsintervju. Att ringa och sälja in dig själv är ett utmärkt sätt att visa oss att du är den vi söker.

Ring oss: mån-fre mellan 13:00-16:00
Deadline: 30 september
Telefonnummer: 0155-400 411

Arbetsuppgifter

I din roll som mötesbokare arbetar du med att kontakta potentiella kunder och boka möten åt DC Communication. Du arbetar både med att kontakta potentiellt nya kunder samt befintligt kundregister. I detta jobb får du meriterande erfarenheter av uppsökande försäljning och kundkontakt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har den rätta inställningen och viljan att göra ett bra jobb! Du är orädd i att ta kontakt med nya människor och nedslås inte av ett nej. Söker du ett meriterande jobb där du får chans att utvecklas och där du med rätt förutsättningar arbetar mot uppsatta mål är detta chansen för dig.

  • Du talar och skriver flytande svenska
  • Du talar och skriver flytande engelska
  • God datorvana, PC/MS-Office, Outlook mm.

Övrig information

Start: augusti/september
Plats: Nyköping
Omfattning: Timanställning
Lön: Fast timlön

Kontakt: info@dccom.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående via mejl då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!