Mobilanpassad webbplats med copytjänster

DC Communication Copywriting, Webbdesign

I dagarna har vi lanserat en mobilanpassad webbplats till ett företag i Oxelösund. Företaget monterar, reparerar och servar portar för industri över hela värden. De kände att det fanns ett stort behov att profilera sig professionellt ut mot sina kunder. Då de arbetar över hela världen var det viktigt för oss att ta fram en design och texter som fungerar och uppfattas rätt ute i världen.

Mobilanpassad webbplats

Vi har implementerat en design som är stilren. Vi har bildbehandlat fotografierna och anpassat dessa så att tonläget passar med hela webbplatsen. Förutom design har vår duktiga industriella copywriter skrivit texterna på både svenska och engelska. Vår webbdesign är användarvänlig, responsiv och mobilanpassad.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger och skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.