DC Communication medieträning

Medieträning för större muskler

DC Communication Strategi

Medieträning är ett verktyg för vår kund att få ut den bästa möjliga utdelningen i ett möte med journalister och media. I vår medieträning ligger fokus på budskapet och hur kunden vill bli sedd.

Hård träning ger resultat!

Vi granskar journalistens uppdrag, hur kunden ska förmedla sitt budskap snabbt och konkret i media. Efter intervjun med journalisten granskar vi det första utkastet och återkommit med våra kommentarer. Medierna ska med kritiska ögon spegla samhället. Din uppgift blir att representera din verksamhet, ditt företag eller en ståndpunkt. Med vår medieträning får vi dig att växa med medier och nå ut med ditt budskap.

 
Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta oss. Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vårt strategiarbete är framgångsfaktorerna som stärker ditt varumärke. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi ser till att ditt varumärke och budskap når genom bruset.