DC Communication mässpaket näringslivsdagen

Mässpaket Näringslivsdagen 2016 i Nyköping, Norrköping, Stockholm

DC Communication Grafisk Formgivning, Mässa

Vi levererar mässpaket till Näringslivsdagen. I år medverkar vi på Näringslivsdagen den 17 oktober på Rosvalla i Nyköping. Vi har lagt vårt mässmaterial i produktion och bjuder in alla mässdeltagare och utställare att anta utmaningen och möjligheterna i vår monter. Nu kom vi att tänka på alla andra mässutställare. Förmodligen har de flesta allt klart inför mässan, men det finns säkert dom som inte har tagit tag i detta än.

Mässpaket Näringslivsdagen

Vi har skräddarsytt ett mässpaket som hjälper företaget som är ute i sista sekund. Vi tar fram mäss- och utställningsprodukter, så att ni hinner få dessa levererade till den 16 oktober. Temat för Näringslivsdagen är utmaningar och möjligheter. Vi hjälper dig i utmaningen att skapa en attraktiv monter som ger er möjligheter att synas och knyta nya kontakter. Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi tar gärna an utmaningar och ser möjligheter.

Under Näringslivsdagen kommer näringslivet, studenter, arbetsgivare, föreningslivet och allmänheten att vara närvarande. Vi formger så att ditt varumärke och budskap når genom bruset. Låt oss hjälpa er att göra Näringslivsdagen 2015 till en dag med affärer och samverkan. Kontakta oss snarast så ser vi till att du får ditt mässpaket i tid.

Lyft på luren och kontakta oss. DC Communication gör det svåra enkelt.