Mässmaterial som utmärker sig

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning, Mässa, Strategi

I vårt paket för mässmaterial ingår utformning av komplett mässmonter, broschyrer, webbdesign, enkel reklamfilm, strategilösningar, målsättning och uppföljningsstrategi.

Kunden kunde i år fokusera på sitt deltagande och vi fick projektleda och hantera all material för kommunikationen.

Mässmaterial

Med vårt mässkoncept bygger vår kund sitt varumärke och får ut det mesta av sitt mässdeltagande. Vi håller ihop spretigheten för att få pengarna att räcka. Vi har analyserat målgrupperna och prioriterat rätt. All material är framtaget med ett och samma kundgränssnitt med fokus på vinstskapande. Det kompletta mässpaketet för vår kund inom B2B har ett visuellt budskap som inspirerar känslor, triggar en rörelse och uppmärksammar budskap.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossMed vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger, skriver och paketerar så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.