Kunder från olika branscher

DC Communication Strategi

Vi har haft en hektisk period och träffat många företag och kunder – vilket har gett resultat. Vi är stolta över det förtroende som vi har fått ute hos våra kunder. Vi välkomnar våra kunder till oss och ser fram emot ett långt samarbete.

Våra nya kunder och deras branscher

Våra kunder är verksamma inom följande branscher: konsultföretag, detaljhandel, bygg- och fastighet, industri- och tillverkning samt förbund och organisationer. Geografisk befinner de sig i Nyköping, Norrköping, Stockholm och Katrineholm. Vår erfarenhet, kännedom om deras behov och bransch har gjort oss till ett självklart val. Vi gör det svåra enkelt. Det som gör oss till ett bra val är att vi har det lätt för att sätta oss in i olika branscher och identifiera de olika behoven. Vårt arbete blir effektivt och vi leverera kvalitativt.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta oss. Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger, skriver och paketerar så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.