Kreativ mässmonter

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning, Mässa, Strategi

Vi har varit följt upp vår design av mässmonter som vi har levererat till en kund inom B2B som ställer ut på Butiksleverantör 2015 i Kista. I kundens mässpaket ingick design av mässmonter i 3D, printmaterial, mässtävling och profilprodukter som delades ut. I mässmontern har vi också levererat en videoproduktion för produktnyheter som spelas på en stor skärm.

Det värmde att vår design av mässmonter fick så mycket beröm, inte bara av kunden själv, utan av andra utställare och mässbesökare. Vi ser fram emot att få hjälpa fler företag med mässmaterial och våra mässpaket inför mässan nästa år.

Utrustade för framtidens utmaningar

Som kommunikationsbyrå är det viktigt att upptäcka och se utvecklingen inom handeln. Vi har skapat nya spännande kontakter med innovativa leverantörer i branschen. Mässans fokus var på nyheter som vi kan erbjuda våra kunder i form av olika visuella kommunikationslösningar. Den nya tekniken skapar helt nya affärsmöjligheter och förändrar marknaden och kundens beteende i en rasande fart. Vi har hämtat inspiration och kompetensutvecklat för fullt, för att kunna integrera dina kommunikationskanaler till en kundupplevelse. Visuell kommunikation är något som vi brinner för och har en hel del nya idéer för hur vi kan effektivisera din marknadsföring.

Hör gärna av er till oss när ni behöver hjälp med kreativt mässmaterial. Våra mässpaket har ett visuellt budskap som inspirerar känslor, triggar en rörelse och uppmärksammar budskap.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.