Kreativ kommunikationsstruktur

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning, Strategi

Nu har vi levererat en kreativ kommunikationsstruktur till en svensk butikskedja med internationell marknad. Kommunikationsstrukturen kommer att tillämpas i alla deras butiker runtom i världen, både nystartade och befintliga.

Aktivera sinnen med barnet i fokus!

Konceptet tar fasta på att aktivera kundernas sinnen för en positiv upplevelse i olika butiksområden. Barnet står i fokus. Vi förmedlar stoltheten över hur företagets produkter är till nytta och glädje för barnen.

Kommunikationsstruktur och kreativitet

På DC Communication bidrar vi med struktur och kreativitet till marknadsstrategier som stödjer såväl butikskoncept som kommunikation. Det är så idéer blir till verklighet. Vi ser fram emot att lyfta ditt varumärke och din försäljning.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för.
DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger, skriver och paketerar så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.