DC Communication - Kommunikation

Enkel kommunikation

DC Communication Strategi

Med vår kommunikation hjälper vi dig att föra din marknadsföringsprocess i rätt riktning. Utifrån dina mål väljer vi målgrupp, kanal, media och budskap. Det är så vi skapar en kostnadseffektiv marknadsföring och som stärker ditt varumärke.

Olika sätt att kommunicera

Vissa kunder anlitar oss för vår vassa grafiska formgivning, medan andra kunder väljer oss som sen strategisk partner. Till en del kunder har vi blivit deras ”interna marknadsavdelning”, där vi har helhetsansvar för hela deras marknadskommunikation. Vi har kunder i Nyköping, Katrineholm, Norrköping och Stockholm.

Effektiv marknadsföring och enkel kommunikation

En kreativ design med rätt fokus ökar effekten i din kommunikation. Vårt arbete har en kreativ grund som följer marknadsstrategin. En god kommunikation och ett starkt varumärke gör skillnad på marknaden. En kombination av dessa ger en positiv uppfattning av ditt varumärke och ökar din försäljning.

Vi definierar utmaningen och skapar insikter kring dina målgrupper. När dessa faktorer är fastställda tar vi fram den optimala mixen av insatser. Allt från varumärkesstrategi, konceptualisering, grafisk design, till kampanjer online och sociala medier. Vi arbetar strategiskt i alla kommunikationskanaler, håller budgeten och skapar en skräddarsydd och prisvärd lösning.

Kontroll och leverans

I vår egna kreativa verkstad har vi egen produktion för grafisk formgivning och strategiarbete. Under oss har vi ett brett nätverk med avtalspartners som levererar texter och programmering. Allt vi levererar sätter vi vår kvalitetsstämpel på. Vår effektiva och resultatskapande kommunikation omsätter vi genom strategier och idéer, t.ex. säljmaterial, kampanjer i tryckta och digitala medier, webbplatser, nyhetsinlägg, illustrationer mm. Vi håller full kontroll över kostnader, kvalitet och leveranstid.

DC Communication Vi gör det svåra enkelt

Vi gör det svåra enkelt – DC Communication

Lyft på luren och kontakta oss.