Kommunicera mera

DC Communication Strategi

För ett år sedan startade vi med övertygelsen om att hjälpa företag kommunicera på ett framgångsrikt sätt. Vi vill tacka alla våra kunder (lokalt och regionalt, stora som små) för förtroendet att få bistå med kommunikations- och webblösningar samt trycksaker. Gemensamt för dem alla är att de ställer höga krav på oss och vårt arbete. Våra insatser skapar nytta för våra kunder.

Vi lyssnar-kommunicera på!

Arbetar du på ett stort, litet, nytt eller etablerat företag eller organisation? Vem du än representerar är du välkommen att kontakta oss. Vi har mycket att berätta och väntar med spänning på att få lyssna på vad du vill åstadkomma med vår hjälp.

För vissa fungerar vi som ett kreativt bollplank medan andra ser oss som deras produktions- och kommunikationsbyrå. För några är vi en inhousebyrå som sköter det löpande flödet av reklamproduktioner. Ibland levererar vi bara tryck och ibland får vi i uppdrag att anpassa befintliga koncept till specifika marknader. Vårt sätt att arbeta väldigt flexibelt.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication är kommunikationsbyrån som gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger och skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.