Interiör och exteriör varumärkes-branding

DC Communication Grafisk Formgivning

Just nu arbetar vi kreativt med interiör och exteriör varumärkes-branding för ett butikskedja inom detaljhandeln, en klädkedja med över 100 butiker. I arbetar med att ta fram olika visuella lösningar som tex. skyltlösningar och grafiska element. I detta projekt visar vi vår kreativa formgivning, erfarenhet och långsiktighet i våra lösningar.

Varumärkesbranding- grafiska element för interiör och exteriör

Vi skapar grafiska element och tar fram fotorealistiska renderingar. Syftet är att varumärket ska lyftas till en exklusivare nivå i butikens interiör och exteriör. Detta varumärkesbyggande avser att stärka kundens position på marknaden.  Kundens varumärke är en viktig tillgång för företaget.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication är kommunikationsbyrån som gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger så att ditt varumärke och budskap når genom bruset interiört och exteriört.