Illustration till fastighetsbranschen

DC Communication Grafisk Formgivning

I projektet ingick att leverera en illustration till en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Illustrationer är ett effektivt sätt för företag att visualisera och tydliggöra budskap.

En illustration som säger mer än 1000 ord!

En illustration stärker vår kunds budskap i deras kommunikation utåt. Syftet är att framhäva budskapet visuellt. I vårt arbete har vi följt kundens grafiska profilmanual och även använt oss av logotypen. Våra illustrationer är stilrena, detaljerade och verklighetstrogna. Vi levererar i vektor, 3D och pixeloptimerad grafik för bästa möjliga skärpa och kvalitet.

Förstärk ditt budskap genom distinkta illustrationer. De kan kombineras med text eller tala för sig själva i form av grafiska element eller ikoner. Vi har bred erfarenhet av tekniska-, redaktionella illustrationer och nyhetsgrafik.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication är kommunikationsbyrån som gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.