DC Communication Varumärkesskydd hos PRV

Hjälp med varumärkesskydd

DC Communication Strategi

Varumärkesskydd hos PRV är något som tyvärr ofta missas av företagare. Ansökningsprocessen hos Patent- och Registreringsverket, PRV, kan upplevas som tidskrävande och krånglig. Vi har en bred erfarenhet av denna administration och kan därför effektivt och snabbt skapa korrekt underlag som PRV kräver. Vi gör det svåra enkelt. Vi anser att det är viktigt att vara uppdaterad med lagstiftningen gällande upphovsrätt, immaterialrätt, designskydd och varumärkesskydd. Våra kunder kan vara trygga med att det vi levererar håller juridiskt och att vi tänker på dessa aspekter i vårt arbete.

Den 19:e november var DC Communication i Stockholm på ett seminarium organiserat av PRV och Vinnova. Seminariet handlade om kommersialisering av upphovsrätten. Det har gett oss kunskap och strategilösningar för olika handlingsalternativ gällande upphovsrätten. Det lönar sig att skydda sitt varumärke. Kontakta oss så hjälper vi er.

Olika typ av skydd

Varumärkesskydd- Ditt varumärke skiljer dina varor och tjänster från andra. Med ett godkänt varumärkesskydd får du ensamrätt att använda varumärket kommersiellt. Vi hjälper dig att skapa och skydda ditt varumärke, t.ex. din logotyp.

Designskydd

Det vi designar kan vi söka ett designskydd för. Då omfattar skyddet form eller utseende. När du får ett designskydd så har du ensamrätt att använda designen kommersiellt. Ett exempel är kampanjer.

Vi gör det svåra enkelt!