Hemsida till samfällighetsförening

Hemsida till samfällighetsförening

DC Communication Grafisk Formgivning, Webbdesign

Hemsida till samfällighetsförening samt en modernisering av logotypen är en av de senaste projekten levererade under januari. Nya former av kommunikation ger möjlighet för samfällighetsföreningar att effektivt nå ut till sina medlemmar och styrelse. Vi har i detta projekt strukturerat upp innehållet på hemsidan och gjort den mer användarvänlig. Designmässigt har vi fångat Skeppsviks anda och den vackra miljön. Resultat blev en användarvänlig, mobilanpassad och designad hemsida till samfällighetsföreningen.

Ny logotyp – hemsida till samfällighetsförening

Den gamla logotypen fanns inte i vektorform, vilket gjorde den pixlig och grumlig på deras gamla hemsida. Vi har valt att arbeta med en design som ger hög igenkänningsfaktor och känns modern. Samfällighetsföreningen har fått en logotyp som de kan använda både för webb och i tryck, eftersom den finns nu i vektoriserat format. Det innebär att den går att skala i fri storlek med bibehållen hög kvalitet.

Vass design – hemsida till samfällighetsförening

I designen av hemsidan har Art Direktorn arbetat mycket med foton och den grafiska designen. Foton är professionellt tagna vilket gör att helhetsintrycket upplevs professionellt. DC Communication tar design på allvar, vilket betyder att vi följer med i en snabb föränderlig värld av trender. Vi ser på färg och form och har teknisk kunskap om vad som bygger identiteter.

Mobilanpassad och responsiv

Skeppsviks Samfällighetsförening kan nu via sin nya hemsida kommunicera effektivt och tydlig med boende och styrelse. Ansvariga inom styrelsen kan enkelt gå in och ändra informationen på hemsidan, lägga in ny bilder/filer mm. Med i vår leverans får kunden en användarmanual. Den nya hemsidan anpassar sig automatiskt och optimerar sig för olika enheter och skärmstorlekar, telefoner och läsplattor. I framtiden kommer kunden att enkelt kunna bygga ut och utveckla sin webbplats utan att behöva göra en ny.

Kontakta gärna DC Communication om ni behöver en ny hemsida till er samfällighetsförening eller företag. Vi har en bred förståelse för era behov.