DC Communication Hemsida

Hemsida Nyköping

DC Communication Copywriting, Webbdesign

Vi har levererat en ny hemsida till StegoPlast Vakuumformning AB. Företaget tillverkar produkter i plast för verkstadsindustrin. Dom arbetar med termoplaster och är specialiserade inom vakuumformning. Vi fick i uppdrag att hålla ihop designen och lyfta fram en professionell framtoning. Foton har kunden själv bidragit med. Texterna på hemsidan är skrivna av vår copywriter och är anpassade för Google.

Hemsida och Hemsidespaket PLUS

Allt fler söker på webben via mobiltelefonen. Därför har vi som standard att leverera hemsidor som är responsiva och mobilanpassade. I våra hemsidespaket anpassas kundens hemsida redan från start för sökordsoptimering och ökar chanser att klättra hos Google.

StegoPlast Vakuumformning har valt att arbeta utifrån vårt hemsidespaket Plus. Som tillval har kunden valt våra copytjänster. I paketet har kunden fått en användarmanual som gör det enkelt för dom att uppdatera och göra ändringar på sin hemsida. Det användarvänliga gränssnittet gör det möjligt för kunden att själv lätt ändra/lägga till eller ta bort innehåll. Det innebär att våra kunder inte är ständigt beroende av oss.

Med våra paketlösningar får våra kunder designade, mobilanpassade och responsiva hemsidor till ett fast pris. Vi är ajour med utvecklingen på internet och Google. Allt du kan förvänta dig av en modern hemsidesleverantör. Vi gör det enkelt för kunden att budgetera investeringen för sin hemsida och undvika extrakostnader. Du kan känna dig trygg med att beställa våra hemsidespaket och vi arbetar långsiktigt med våra kunder.

Hänga med i utvecklingen och framtiden

Utvecklingen går ständigt framåt på webben och företagen utvecklas i olika takt. Med WordPress är det möjligt för våra kunder att i framtiden lätt förnya och uppdatera sina hemsidor, utan att behöva göra nya. Det innebär att du som kund alltid har möjlighet att ständigt ligga i framkant gällande säkerhet och webstandard.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta oss.

Vi gör det svåra enkelt.