DC Communication levererar ny hemsida till Bemannix AB i Stockholm

Hemsida till bemanningsföretag i Stockholm

DC Communication Copywriting, Webbdesign

Vi har utifrån kundens egna målsättningar, idéer och krav tagit fram en designad hemsida. Vi har även kopplat ihop deras nya sida med externa lösningar som dom jobbar med idag. Deras anställda kan timrapportera, och deras arbetssökande kan söka och se lediga jobb. Den nya hemsidans struktur är helt annorlunda mot den tidigare, mera lättnavigerad och professionell. Jämförelsevis mot den tidigare sidan så har vi rört om i grytan gällande designen. Nu blir all information tydligare och mera lättförståelig.

DC Communication är en modern reklambyrå som producerar prisvärda hemsidor av hög kvalitet.

Varför är vi prisvärda?

Vi arbetar kreativt, snabbt och effektivt. Det gör att kostnaden för det arbetet som vi lägger ner på vår webbdesign blir låg. Med våra tre hemsidepaket underlättar vi för små och medelstora företag att lätt välja lösningar utifrån sina behov och budet. Paketen är utformade så att kunden kan växa i, för framtida behov. Vi låser inte upp våra kunder med abonnemang, utan kunden äger sin hemsida och kan fritt välja andra leverantörer framöver. I det här fallet har BE-MANNIX  valt ett av våra paket, där vi har anpassat designen utifrån kundens önskemål.

Hemsida – lätt att hitta

Alla våra hemsidepaket har verktyg och struktur som är sökmotoroptimerad från starten. Vår copywriter har i detta projekt levererat innehåll och texter för den nya hemsidan. Med smarta lösningar och prioriteringar har budskapet lyfts fram på ett tydligt sätt. Kunden har också valt att köpa bilder från oss och låta oss fotografera. Vi tog fram snabbt ett första korrektur av hemsidan där kunden kunde klicka runt och känna sig för. Kunden kunde då avgöra om känslan var rätt, om sidan var lättnavigerad och om innehållet stämde överens med deras budskap.

Viktiga funktioner

Vår design är mobilvänlig och responsiv i alla våra leveranser av hemsidor. Designen underlättar för besökarna att se innehållet klart och tydligt via mobiltelefoner, surfplattor eller dataskärmar. Kunden har fått en genomgång av hemsidan och en enkel användarmanual. De kan nu enkelt själva genomföra ändringar på sin nya hemsida. Det innebär en framtida kostnadsbesparing. Vi gör det svåra enkelt!

Gå gärna in och titta på www.bemannix.se

Kontakta oss ifall ni har behov av en designad, mobilanpassad och användarvänlig hemsida. Vi kommer gärna över på besök och går igenom ert  behov på plats i Norrköping, Nyköping, Katrineholm och Stockholm.