Grafisk profilmanual stärker vår kunds identitet

DC Communication Grafisk Formgivning, Strategi

Vi har tagit fram en grafisk profilmanual för vår kund. Designen är konsekvent och binder samman kundens värderingar med riktlinjer för den grafiska formen och mallar för t.ex. Powerpoint, Word, E-post.

Grafisk profilmanual stärker ditt varumärke

Den genomgående stilen är strikt och ren. Vi har arbetat med mjukare inslag i de grafiska elementen. Grafiska profilmanualen kommer att användas både för den interna- och externa kommunikationen. Tanken är att manualen ska användas när kunden ska profilera sig utåt, t.ex. beställa profilprodukter, skyltar, bilfoliering, kontakt med kunder.  Vi ser till att hålla dokumentet levande och uppdaterar den med allt vi gör för kunden. På så sätt får kunden en manual som är aktuell och uppdaterad med varumärkesbyggande åtgärder.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger, skriver och paketerar så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.