DC Communication Enium gammal hemsida blir som ny

Gammal hemsida blir som ny

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning, Webbdesign

Ibland behöver en gammal hemsida uppdateras utan att man gör en ny hemsida. Vår kund hade just anlita oss för det uppdraget. De upplevde att deras befintliga hemsida var rörig och otydligt. Samtidigt var de bestämda över att de inte vill ha en ny hemsida. Vår branschkunniga copywriter satte sig in i kundens organisation och deras kunderbjudande. Utifrån det kunde vi skapa en tydlig struktur och utkristallisera kundens kunderbjudande på den gamla hemsidan. Därefter skapades texter som är korta och tydliga. I det här uppdraget fick designteamet skala ner den befintliga designen och lägga upp nya relevanta fotografier. Detta för att ytterligare förstärka strukturen och tydligheten för webbplatsens besökare.

Resultatet av hur gammal hemsida blev ny

En ny kund berättade för oss att han valde att kontakta oss för att vi hade den klart bästa hemsidan“. Vi är jättenöjda med det lyftet som DC Communication har gjort för vår hemsida, säger Ove Fagerberg, Enium AB.

Testa om din hemsida är mobilvänlig. Klicka här.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta oss. Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger och skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.