DC Communication fotorealistiska illustrationer

Fotorealistiska illustrationer

DC Communication Grafisk Formgivning

I veckan har vi levererat fotorealistiska illustrationer till vår kund som arbetar för att säkerställa en hållbar utveckling, levererar dricksvatten, omhändertar avloppsvatten och hushållsavfall. Våra illustrationer tydliggör kundens kommunikation på ett effektivt sätt. De är fotorealistiska och vi har levererat dem snabbt och effektivt direkt in i kundens vektorbaserade illustrationsprogram.

Varför illustration?

En illustration förklarar processer på ett tydligt sätt, och ökar förståelsen hos läsaren. Genom den ökade förståelsen får kunden en bättre och tydliga kommunikation i sitt budskap. Tydlig kommunikation sparar både tid och pengar.
Illustrationer behöver inte översättas till andra språk, och ökar därmed möjligheten samt minskar kostnaden att expandera till nya marknader. Det går att kommunicera med både text och foton. Nackdelen med text är att den lätt kan missförstås och feltolkas, medan fotografier är svåra att uppdatera. Därför är illustrationer en utmärkt lösning för kommunikation.

Illustrationer är:
• enkla att förstå
• snabba att framställa
• lätta att uppdatera
• högkvalitativa både i tryckt och digitalt format
• universella och behöver inte översättas till andra språk

Varför fotorealistiska illustrationer?

En fotorealistisk illustration är mer detaljrik och kan vara svår att skilja från verkligheten. Vi skapar datorsimulerade bilder som beroende på detaljrikedomen kan vara svåra att skilja från verkligheten. Ett alternativ istället för att kommunicera med foton som är svåra att uppdatera. En grafisk illustration kan vara svår att tyda i vissa fall. Med en fotorealistisk illustration minskar risken för tolkningsfel. Verktyget är effektivt för att visualisera något innan det upprättas eller för att visualisera exempelvis ombyggnad av befintlig bostad.

En fotorealistisk illustration säger mer än 1000 ord!

Med fotorealistiska illustrationer stärker vår kund sin kommunikation. Budskapet framhävs effektiv visuellt. I vårt arbete har vi följt kundens grafiska profilmanual och även använt oss av logotypen. Våra illustrationer är stilrena, detaljerade och verklighetstrogna. Vi levererar i vektor, 3D och pixeloptimerad grafik för bästa möjliga skärpa och kvalitet.

Förstärk ditt budskap genom distinkta illustrationer. De kan kombineras med text eller tala för sig själva i form av grafiska element eller ikoner. Vi har bred erfarenhet av fotorealistiska-, tekniska-, redaktionella illustrationer och nyhetsgrafik. Kontakta oss.