En pitch, två pitch, flera pitch

DC Communication Strategi

Genom en pitch är vårt mål att skapa förtroende och beskriva ett långsiktigt samarbete mellan oss som kommunikationsbyrå och kunden. Vi sprudlar av intressanta idéer och därför har flera kunder gett oss i uppdrag att presentera olika pitcher.

Vi kastar…ni fångar…pitch

Vi erbjuder djupgående analyser, stor dos av kreativitet och en fördelaktig prissättning. Vår arbetsgrupp gör en gedigen insats för att leverera ett långsiktigt kommunikationskoncept. Våra lösningar hjälper kunder att bli ännu mer framgångsrika. Vi ser på en pitch som en process bestående av både kvalitativa möten och workshops där vi får möjligheten att lära känna varandra. Det är viktigt för oss att skapa en positiv personkemi och tydliggöra vår arbetsprocess som ska leda till ett långsiktigt samarbete.

Vår breda branschkunskap gör att vi har en djup förståelse för kundens verksamhet och kan utifrån det presentera en relevant pitch. Vi tar fram det som verkligen räknas och svarar ärligt på våra kunders frågor. Det skapar mervärde. Har du någon idé som du har gått och grubblat på. Tveka inte, kontakta oss.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi ser till att ditt varumärke och budskap når genom bruset.