En illustration på en vepa

DC Communication Grafisk Formgivning

Vi har levererat en teknisk illustration tryckt på en vepa till en organisation som har en gemensam VA-plan för tre kommuner. Tekniska illustrationer ökar förståelsen och bryter språkbarriärer. Illustrationerna är skapade i pixeloptimerad grafik för bästa möjliga skärpa och kvalitet. Kunden har gett oss förtroendet att projektleda både produktionen och leveransen av vepan. Med vår kunskap och nätverk har vi kunnat leverera en vepa som är producerad på rätt sätt för upphängning med bästa möjliga skärpa och tryck.

Illustration och leverans av vepa

Vi levererar hela produkter så som: Trycksaker, Skyltar, Fönsterfoliering, Profilprodukter mm. Med vår breda erfarenhet kan vi rekommendera och vägleda till det bästa alternativet av produktionsmaterial, oavsett om det handlar om tryckt material eller skyltar och vinyl. Det gör också att vi kan skapa grafiska profilmanualer som tar hänsyn till materialval. I många fall kan det handla om stora kostnadsbesparingar för ert företag.

Med våra helhetslösningar sparar du tid och får ett enhetligt resultat. En kontakt från beställning till att produkten är på plats. Du behöver inte jaga tryckerier, skyltföretag, profilproduktsföretag m.fl.. Det gör vi åt dig. DC Communication gör det svåra enkelt.

 

 

 

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta oss. Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi formger och skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.