Employer Branding inom bygg- och fastighetsbranschen

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning

Nu har vi levererat en platsannons för kunds räkning inom bygg- och fastighetsbranschen. Den har en grafisk utformning som är genomtänkt och når igenom bruset av alla andra annonser i tidningen. Vår branschkunniga copywriter har bearbetat texten och fått med det väsentliga för kunden. Den grafiska designen är genomtänkt och följer kundens grafiska profil. Platsannonsen är tydlig med sitt budskap och är väl formulerad. Vi har tagit hänsyn till storleken på annonsen och utformning för att förtydliga budskapet.

Employer Branding

Platsannonsen binder ihop den grafiska utformningen med budskapet till de sökande. Glöm inte bort att annonsen i lokalpressen också ses av kundens kunder, företagets personal och konkurrenter. Låt oss spegla ditt företag på ett professionellt sätt.

 

 

 

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi formger och skriver  så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.