Designad Broschyr

DC Communication Copywriting, Grafisk Formgivning, Mässa

Vi har levererat en broschyr till en inom B2B. Förutom utformningen och designen av broschyren så har vi ansvarat för texten och fotografierna. I texterna har vi lyft alla fördelar med kunden och dess produkter/tjänster på ett kort och tydligt sätt. En annan viktig del i designen har varit fotografierna som är av hög kvalitet. Våra foton symboliserar och beskriver det som texten förmedlar i broschyren. I det här projektet har vi även ansvarat för att anlita ett tryckeri som har hög kvalitet, snabba leveranser och förmånliga priser. Efter vår kvalitetskontroll levererade vi broschyrerna till kundens adress.

Kreativ design för en tydlig och tilltalande broschyr

I vår broschyr sticker den grafiska designen ut i mängden. Vi levererar en bra balans mellan genomtänkt design och tydliga texter. Syftet med broschyren är att läsaren ska få en positiv känsla och förtroende för kunden som leverantör. För att ytterligare stärka budskapet har vi valt att lyfta fram citat från kundens kunder. Broschyren sammanfattar företagets kvalité och värderingar.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med.  Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, vår genomtänkta formgivning och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för.
DC Communication gör det svåra enkelt. Vi formger och skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.