Design av bilfoliering – reklam på väg

DC Communication Grafisk Formgivning, Strategi

Vår design av bilfoliering och den grafiska designen förtydligar kundens varumärke och är anpassad utefter bilens design. Företagets bilar är en viktig kommunikationskanal och möjlighet att både sticka ut ur mängden och förstärka varumärkets närvaro på vägarna. Ditt fordon är en kostnadseffektiv och slagkraftig reklamplats som kommunicerar såväl din logotyp som budskap. Utifrån vår breda erfarenhet tar vi fram design bilfoliering med målsättning att öka ditt företags synlighet på gator och vägar.

Bilfoliering är reklam på väg

Vi har levererat design av bilfoliering till ett nystartat företag som erbjuder trygga IT-lösningar. Vår kund använder bilfoliering som marknadsföringskanal för att profilera sin logotyp och sitt budskap. Bilfoliering är ett sätt för vår kund att kommunicera sitt budskap till en stor publik med flera års hållbarhet. I leveransen ingick design av bilfolieringen, projektledning av folieleverantör samt montageföretag. En komplett leverans från skiss till färdigfolierad bil.

Bilfoliering är en utmärkt bärare för kampanjer. Bilfolien håller i många år samt att den är enkel att ta bort utan att lämna spår efter sig. Tänk på att bilfoliering kan tillämpas på andra fordon som t.ex. lastbilar, släpvagnar, entreprenadmaskiner, transportbilar, budbilar, stadsbussar, hantverksbilar, flygplan och båtar.

Välkommen in med din idé till DC Communication. Vi gör det svåra enkelt.

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta oss. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi formger och skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.