DC Communication är på frammarsch!

DC Communication Grafisk Formgivning, Strategi, Webbdesign

Sedan flytten till Norrköping den 1:a Februari så har det tagit fart rejält.

Vi har levererat en digital årsredovisning till HSB Södermanland som ni kommer att kunna beskåda när den släpps via deras hemsida: hsb.se/sodermanland

Vår kund Sörmland Vatten AB har gett oss i uppdrag att ta fram illustrationer för deras samtliga återvinningsstationer. Dessa ska vara tydliga och fungera över alla språkbarriärer. Resultatet blev lyckat och tydligt, samt att illustrationerna följer kundens grafiska manér. Det är viktigt för igenkänningsfaktorn så att mottagaren känner igen informationen från avsändaren.

Vi arbetar tillsammans med en kund som kommer släppa sin ekologiska dryck på den svenska marknaden inom snar framtid. Det tycker vi är positivt för dryckesmarknaden att det kommer fler svensktillverkade ekologiska produkter.

En intern webbshop är levererad till kund som arbetar inom B2B. Webbshopen ger möjligheten för användare att beställa produkter ur kundens standardsortiment. Användare kan också skapa egna original för sina produkter inom satta riktlinjer.

Fleximark AB har fått en ny logotyp, Mark n´ go.  Vi har designat logotypen utifrån kundens grafiska riktlinjer, typsnitt och färger. I vår design har vi också fokuserat på att göra logotypen mer distinkt, men samtidigt behålla igenkänningsfaktorn.

Om ni behöver hjälp så tveka inte att höra er. Vi kommer över på möte och över en kopp kaffe kan vi tillsammans diskutera era behov och vad vi kan hjälpa er med.