Copywriter skriver ett pressmeddelande om ISO-certifiering

DC Communication Copywriting

Kommunicera företagets ISO-certifiering via ett pressmeddelande med hjälp av vår copywriter. Vi gratulerar en av våra kunder som precis har uppnått kvalitetscertifiering enligt SS-EN ISO 9001 och miljöledningscertifiering enligt SS-EN ISO 14001. Detta har de kommunicerat via ett pressmeddelande på Mynewsdesk.

Få ditt budskap att nå genom bruset

I vårt uppdrag ingick att kommunicera ut att kunden har fått ISO certifiering på kundens marknad via ett pressmeddelande. Vår copywriter har skrivit texterna och anpassat språket till kundens bransch, samt hanterat all administration kring publiceringen. Ett pressmeddelande ska vara väl skrivet för att väcka intresse ute hos journalister.

Vi vet vilket arbete det innebär att gå igenom alla processer och upprätta effektiva rutiner i kvalitetssystemet. Bra jobbat i hela företaget, grattis!

Du, precis som vi, vill att din marknadsföring ska vara både lönsam och slagkraftig. Dessa är våra yttersta mål – det kan du känna dig trygg med. Lyft på luren och kontakta ossVår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch och vårt medvetna berättande är framgångsfaktorerna som stärker ditt företag och allt det står för. DC Communication gör det svåra enkelt. Vi berättar så alla förstår, vi väcker intresse för det som inte är särskilt uppseendeväckande och vi arbetar i alla kanaler. Vi skriver så att ditt varumärke och budskap når genom bruset.