billig hemsida

Billig hemsida med professionell design, snabbt och prisvärt

DC Communication Copywriting, Webbdesign

Billig hemsida till företag i Norrköping med en professionell design. Vi har utifrån kundens egna målsättningar, idéer och krav tagit fram en anpassad lösning för bästa resultat. DC Communication är en modern reklambyrå som tar fram prisvärda hemsidor av hög kvalitet.

Varför är vi prisvärda?

Vi arbetar kreativt, snabbt och effektivt. Det gör att kostnaden för det arbetet som vi lägger ner på er hemsida blir låg. Med våra tre hemsidespaket underlättar vi för små och medelstora företag att lätt välja och anpassa lösningar utifrån sina behov och budet. Paketen är utformade så att kunden kan växa i, för framtida behov. Vi låser inte upp våra kunder med abonnemang, utan kunden äger sin hemsida och kan fritt välja andra leverantörer framöver. I det här fallet har kunden valt baspaketet, där vi har anpassat designen utifrån kundens önskemål.

billig hemsida hemsidespaket

Hemsidespaket DC Communication

Billig hemsida till företag i Norrköping

Med en professionell design skapar vi förtroende med rätt känsla. Funktion och användarvänlighet samverkar med budskapet i bild och text. Hemsidan är lätt navigerad och gör besöket enkelt och behagligt för besökarna. Med en grundläggande behovsanalys och ett kundmöte har vi tagit reda på kundens tankar, idéer, krav och målsättningar. Kunden gav oss en tydlig bild av branschen, sitt företag, kunder och konkurrenter. Utifrån detta la vi grunden för känslan och designen.

Innehåll som är sökmotorvänligt

Alla våra hemsidespaket har både verktyg och struktur som är sökmotoroptimerad från starten. Vår copywriter har i detta projekt levererat innehåll och texter för den nya hemsidan. Med smarta lösningar och prioriteringar har budskapet lyfts fram på ett tydligt sätt. Kunden har också valt att köpa bilder från oss och låta oss fotografera. Vi tog fram snabbt ett första korrektur av hemsidan där kunden kunde klicka runt och känna sig för. Kunden kunde då avgöra om känslan var rätt, om sidan var lättnavigerad och om innehållet stämde överens med deras budskap.

Viktiga funktioner

Vår design är mobilvänlig och responsiv  i alla våra hemsidespaket. Designen underlättar för besökarna att se innehållet klart och tydligt via mobiltelefoner, surfplattor eller dataskärmar. Kunden har fått en genomgång av hemsidan. De kan nu enkelt själva gå i och genomföra ändringar på sin nya hemsida. Med våra hemsideslösningar sparar våra kunder pengar, eftersom de enkelt kan genomföra ändringarna själva. Vi gör det svåra enkelt! Kontakta oss.