Digital årsredovisning till HSB Södermanland

DC Communication Grafisk Formgivning, Webbdesign

När det kom till HSB Södermanlands årsredovisning för 2016, så kom vi med idén att presentera den på ett okonventionellt sätt, nämligen i form av en hemsida. Vi använde oss av illustrationer från deras broschyrer som vi levererar åt dom 4 gånger per år, givetvis skräddarsydde vi den just för detta ändamål. Detta är ett enkelt sätt att visa på dom viktigaste sakerna som finns med i deras årsredovisning.

Givetvis så finns hela deras årsredovisning tillgänglig i .pdf form att ladda ned och ta del av på hemsidan, som ni kan beskåda här 


”Inför året tog vi beslutet att inte trycka vår årsredovisningen på det traditionella sättet utan istället göra något nytt. Tillsammans med DC Communication tog vi fram en digital presentation som presenterar företaget på ett utmärkt sett samtidigt som den har besparat oss väldigt mycket arbetstid och även sparat på miljön.”

– Rikki Johnsson – HSB Södermanland


Varför är vi prisvärda?

Vi arbetar kreativt, snabbt och effektivt. Det gör att kostnaden för det arbete som vi lägger ner på vår webbdesign blir låg. Med våra tre hemsidepaket underlättar vi för små och medelstora företag att lätt välja lösningar utifrån sina behov och budget. Paketen är utformade så att kunden  kan växa, för framtida behov. Vi låser inte upp våra kunder med abonnemang, utan kunden äger sin hemsida och kan fritt välja andra leverantörer framöver. I det här fallet har HSB Södermanland valt ett skräddarsytt paket.

Hemsida – lätt att hitta

Alla våra hemsidepaket har verktyg och struktur som är sökmotoroptimerad från starten. Med smarta lösningar och prioriteringar har budskapet lyfts fram på ett tydligt sätt. Vi tog snabbt fram ett första korrektur av hemsidan där kunden kunde klicka runt och känna sig för. Kunden kunde då avgöra om känslan var rätt, om sidan var lättnavigerad och om innehållet stämde överens med deras budskap.